EmailDiscussions.com  

Go Back   EmailDiscussions.com > Email Service Provider-specific Forums > FastMail Forum
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Stay in touch wirelessly

FastMail Forum All posts relating to FastMail.FM should go here: suggestions, comments, requests for help, complaints, technical issues etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 25 Feb 2007, 09:41 AM   #1
eichin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
alias error, when "poking holes" in wildcard MX

I'm attempting to follow the second half of FAQ item 9 on the virtual domains page:
http://www.fastmail.fm/docs/faqparts...ernalSubdomain

In particular, I already had thok.org and *.thok.org set up (in DNS and on fastmail), added an MX record for local-kittens.thok.org, went to add "local-kittens.thok.org NONE" to the virtual domains list under options->virtual domains, and got:
"An alias currently uses this domain. You must delete all aliases that use a domain before you can deactivate the domain."

Does this mean that I have to delete the */thok.org entry under "virtual aliases" at the top of that page? I tried experimenting with the corresponding thok.com entries (I actually *use* thok.org, thok.com is just for experimenting), and it didn't work (I got the same error)...

(I don't have *any* aliases under options->settings->aliases, so I assume that's not what it is referring to...)
eichin is offline   Reply With Quote

Old 25 Feb 2007, 02:25 PM   #2
eichin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Oh, I think I found it - I get that error if I try to *add* the subdomain with "active" set to none... but if instead I add it as "waiting for DNS", then change it to None and hit update, it takes it; hopefully I'll find out in the next 15m to an hour if it actually works :-) Seems like an odd UI issue, maybe the FAQ could be expanded a little.
eichin is offline   Reply With Quote
Old 25 Feb 2007, 02:50 PM   #3
n5bb
Intergalactic Postmaster
 
Join Date: May 2004
Location: Irving, Texas
Posts: 8,246
Welcome to the EMD Forums, eichin!

Here is a post with step by step details which might help you:
Virtual Domain Activation

Bill
n5bb is offline   Reply With Quote
Old 25 Feb 2007, 03:36 PM   #4
eichin
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
It all appears to work now - doing it in two steps instead of one did do the right thing.
eichin is offline   Reply With Quote
Old 26 Feb 2007, 01:54 PM   #5
robmueller
Intergalactic Postmaster
 
Join Date: Oct 2001
Location: Melbourne, Australia
Posts: 6,102

Representative of:
Fastmail.FM
Interesting, that is a buggy message. I'll make a fix for it.

Rob
robmueller is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 07:22 AM.

 

Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy