EmailDiscussions.com  

Go Back   EmailDiscussions.com > Email Service Provider-specific Forums > Runbox Forum
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Stay in touch wirelessly

Runbox Forum Everything related to Runbox should go here: suggestions, comments, complaints, questions, technical issues, etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 23 Dec 2004, 07:41 AM   #1
skidpl8
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 10
slow login

The login has been quite slow. It is taking over 30 seconds to login. can you look into this please.
skidpl8 is offline   Reply With Quote

Old 23 Dec 2004, 08:46 AM   #2
Geir
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: Oslo, Norway
Posts: 2,929

Representative of:
Runbox.com
Are you using the secure (SSL) login? An encrypted connection might be somewhat slower than the regular one.

Login time will also depend on the number of messages to be displayed in your Inbox, but it shouldn't really be noticeable (anymore).

If it's consistent and unique to the Runbox login we can take a look at your account, provided your username.

- Geir
Geir is offline   Reply With Quote
Old 23 Dec 2004, 11:04 PM   #3
skidpl8
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 10
I am not using ssl, it is still slow today. the username is focus
skidpl8 is offline   Reply With Quote
Old 24 Dec 2004, 04:36 AM   #4
Geir
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: Oslo, Norway
Posts: 2,929

Representative of:
Runbox.com
Hmm. I find nothing implying that login should be slow, and we have no other complaints to that effect currently.

Is the service responsive otherwise?

- Geir
Geir is offline   Reply With Quote
Old 28 Dec 2004, 12:39 AM   #5
Gnome
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Philadelphia, USA
Posts: 92
Hi Geir,

My web SSL logins have been getting progressively slower over the last couple of weeks. I just figured it had to do with the additional features you've been adding lately.

It hasn't been painful, but it is noticeable.

Joe
Gnome is offline   Reply With Quote
Old 29 Dec 2004, 12:36 AM   #6
skidpl8
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 10
still slow. takes a good 20-30 seconds somtimes a couple of minutes. disappointing.
skidpl8 is offline   Reply With Quote
Old 29 Dec 2004, 02:11 AM   #7
Geir
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: Oslo, Norway
Posts: 2,929

Representative of:
Runbox.com
Login (without SSL) is still quick here (with several thousand messages), and I'm still wondering whether the service is responsive for you otherwise.

- Geir
Geir is offline   Reply With Quote
Old 29 Dec 2004, 02:49 AM   #8
Gnome
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Philadelphia, USA
Posts: 92
Quote:
Originally posted by Geir
Login (without SSL) is still quick here (with several thousand messages), and I'm still wondering whether the service is responsive for you otherwise.

- Geir
I'll try non-SSL after work tonight. Otherwise, the entire session is sluggish while secure.
Gnome is offline   Reply With Quote
Old 3 Jan 2005, 11:44 AM   #9
skidpl8
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 10
Quote:
Originally posted by Geir
Login (without SSL) is still quick here (with several thousand messages), and I'm still wondering whether the service is responsive for you otherwise.

- Geir
Still very long to respond, over two minutes just now when i checked.
skidpl8 is offline   Reply With Quote
Old 3 Jan 2005, 11:48 AM   #10
skidpl8
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 10
Here is result of last login:

Error reading from network

Cause: Eudora got tired of waiting for the server. (10100)

10:48:30 PM on January 2
skidpl8 is offline   Reply With Quote
Old 4 Jan 2005, 01:17 AM   #11
jbonet
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Caracas, Venezuela
Posts: 63
I'm having the same problem, with both Eudora and MailWasher. Eudora fetches from the Inbox, MW fetches from my SPAM folder.

Runbox POP3 has always been slower than the other POP3 accounts I fetch from, but the last few days it has been so slow that Eudora and MW time out.

Liz Taraldsen suggested using the secure SSL POP3 server secure.runbox.com with port 995. That doesn't seem to help.

I haven't figured out how to set up Eudora to use the secure POP3 server, but doubt that would help.
jbonet is offline   Reply With Quote
Old 4 Jan 2005, 01:37 AM   #12
goofy
Essential Contributor
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 226
I don't have access to any server connection, actually
goofy is offline   Reply With Quote
Old 4 Jan 2005, 01:40 AM   #13
Gnome
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Philadelphia, USA
Posts: 92
I'm getting timed out as well.
Gnome is offline   Reply With Quote
Old 4 Jan 2005, 01:41 AM   #14
skidpl8
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 10
You are slowly but surely becomming the most unreliable email service I have ever used:


Error reading from network

Cause: Connection closed by foreign host. (0)
skidpl8 is offline   Reply With Quote
Old 5 Jan 2005, 11:35 PM   #15
jbonet
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Caracas, Venezuela
Posts: 63
skidpl8:

Could you please be more specific? Exactly what problems have you found lately?

Since Monday evening, POP3 access is working fine.
jbonet is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 08:24 PM.

 

Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy