EmailDiscussions.com  

Go Back   EmailDiscussions.com > Email Service Provider-specific Forums > FastMail Forum
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Stay in touch wirelessly

FastMail Forum All posts relating to FastMail.FM should go here: suggestions, comments, requests for help, complaints, technical issues etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 26 Jun 2018, 09:43 PM   #1
sheprd
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: VA, USA
Posts: 2,564
Compose Field

Is there a way to enlarge the compose field? When I copy an article and paste it on compose field part of the article is not shown. If field could be enlarged the problem would be corrected. Thanks for any help
sheprd is offline   Reply With Quote

Old 27 Jun 2018, 11:54 AM   #2
n5bb
Intergalactic Postmaster
 
Join Date: May 2004
Location: Irving, Texas
Posts: 8,392
I can't duplicate your complaint. Can you give specifics?
  • Browser
  • Operating system (Windows 10, iOS, etc.)
  • What you are copying (plaintext, images, HTML from a web browser page, Word document)
  • How you are copying (Snipping tool, CTL-A/CTL-C, drag mouse then right-click copy)
  • How your are pasting (CTL-V, right-click-paste, Compose toolbar image insertion tool to the left of the paperclip, etc.)
  • Which part of the content is not shown? The text? The images? The right edge?
  • What happens if you paste the content into Notepad, WordPad, Word, or other document editing programs?
Bill
n5bb is offline   Reply With Quote
Old 27 Jun 2018, 12:06 PM   #3
Terry
The "e" in e-mail
 
Join Date: Jul 2002
Location: VK4
Posts: 2,599
Perhaps he needs to enable rich test in his settings.
Terry is offline   Reply With Quote
Old 27 Jun 2018, 12:15 PM   #4
sheprd
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: VA, USA
Posts: 2,564
am using windows 10 with google browser. I will try using another browser and post back results
sheprd is offline   Reply With Quote
Old 27 Jun 2018, 12:38 PM   #5
sheprd
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: VA, USA
Posts: 2,564
Thanks to all responders. I change away from Google Browser and presto my problem is resolved using internet browser used to be internet explorer but called Edge I believe now
thanks again
sheprd is offline   Reply With Quote
Old 27 Jun 2018, 01:18 PM   #6
n5bb
Intergalactic Postmaster
 
Join Date: May 2004
Location: Irving, Texas
Posts: 8,392
Glad it's working well now.
n5bb is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 06:37 PM.

 

Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy