EmailDiscussions.com  

Go Back   EmailDiscussions.com > Email Service Provider-specific Forums > FastMail Forum
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Stay in touch wirelessly

FastMail Forum All posts relating to FastMail.FM should go here: suggestions, comments, requests for help, complaints, technical issues etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 4 Aug 2019, 02:36 AM   #1
fhapgood
Master of the @
 
Join Date: Oct 2001
Location: Boston USA
Posts: 1,046
calling pages from within a Fastmail website

I'm having a problem that is driving me crazy because it seems totally simple and I can't figure it out.

The problem is calling pages from within a website hosted by Fastmail. What makes it frustrating is that the function works fine with one website; I just don't seem to be able to replicate the identical function with a new site.

Specifically: on the webpage www.bostonsciencelectures.com I have several links to files hosted by Fastmail (I think of these as 'local files'). An example might be "Selected Groups, Clubs, Societies, & Meetups". (http://fhapgood.fastmail.fm/meetups01.html). When you click on that link on the index page the list of Groups opens correctly. (The file itself is in the public/ subdirectory but "public" does not appear to need to be added to the file address.)

I have recently acquired a new URL: www.brightonathome.org. I am also hosting those files on Fastmail. (Also in the "public/" subdir.) I have a list of non-local URLs on that page and they are all work. But I do not seem to be able to come up with the magic formula that allows me to connect a link from this index page to a local file -- a file hosted by Fastmail..

Amazingly enough not even "http://fhapgood.fastmail.fm/meetups01.html" (or for that matter "http://fhapgood.fastmail.fm/public/meetups01.html") opens properly. Clicking on that link when the link is on "http://www.brightonathome.org" appears to open an empty page. It works fine on "http://:www.bostonsciencelectures. com" and stops working when I move it to "http://www.brightonathome.org". What is going on?? I know I doing something very simple wrong. What should I be looking at?? What is going on?
fhapgood is offline   Reply With Quote

Old 4 Aug 2019, 03:40 AM   #2
FredOnline
The "e" in e-mail
 
Join Date: Apr 2011
Location: Manchester UK
Posts: 2,214
You do not appear to have a folder named "public"

http://fhapgood.fastmail.fm/public/

Quote:
No page found
From view source:

Quote:
<a href="http://fhapgood.fastmail.fm/public/meetups01.html">Meetups with public</a>
Quote:
No page found
FredOnline is offline   Reply With Quote
Old 4 Aug 2019, 04:41 AM   #3
somdcomputerguy
Cornerstone of the Community
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rupert, WV
Posts: 606
The link labeled 'Selected Groups, Clubs, Societies, & Meetups' on the page 'http://fhapgood.fastmail.fm/site02.html' and the link labeled 'Meetups without public' on the page 'http://fhapgood.fastmail.fm/brightonathome.html' both seem to work for me, perhaps you have fixed the issue in the 2 hours since your original post?

- Bruce
somdcomputerguy is offline   Reply With Quote
Old 4 Aug 2019, 05:22 AM   #4
fhapgood
Master of the @
 
Join Date: Oct 2001
Location: Boston USA
Posts: 1,046
Quote:
Originally Posted by FredOnline View Post
You do not appear to have a folder named "public"

http://fhapgood.fastmail.fm/public/



From view source:
I do have what looks like a folder by that name but perhaps it only looks like one.
I would not be surprised.

But thanks for looking.

Fred
fhapgood is offline   Reply With Quote
Old 4 Aug 2019, 05:23 AM   #5
fhapgood
Master of the @
 
Join Date: Oct 2001
Location: Boston USA
Posts: 1,046
Quote:
Originally Posted by somdcomputerguy View Post
The link labeled 'Selected Groups, Clubs, Societies, & Meetups' on the page 'http://fhapgood.fastmail.fm/site02.html' and the link labeled 'Meetups without public' on the page 'http://fhapgood.fastmail.fm/brightonathome.html' both seem to work for me, perhaps you have fixed the issue in the 2 hours since your original post?

- Bruce
Nope. I went out shopping and when I came back it was working. Weird.
fhapgood is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 01:09 AM.

 

Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy