View Single Post
Old 5 Oct 2017, 03:24 AM   #1
jagomai
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 73
Question How do I manually set SMTP details for Identities?

==> Edited this as probably the issue is that I can't set manual login details for Identities as before.. Anyone know how to do this?

Original post:

Hi,

I use a Gmail business account for work and link it to my FastMail account because FastMail is better.

I have three aliases that I use for the Gmail business account:

(a) my-username@first-business-email.com

(b) my-username@second-business-email.com

(c) my-username@third-business-email.com

See here for what I see in Google Mail: https://www.evernote.com/l/AotTB-Oh-...nSYswOa5aRga74


(a) and (b) works just fine using SMTP sending from FastMail using FastMail identies: https://www.evernote.com/l/AouAArRCX...b6KwJ4QVmJm1aY

(c) does NOT work for whatever reason (I cannot figure this out at all):
https://www.evernote.com/l/Aot3P3xzs...Zp-L6TXf9ieHwQ


For (a) and (b) and (c) I do the same authentication procedure and when I try to check connection for (a) and (b), it works fine:
https://www.evernote.com/l/AouT3Z-7v...Kph1eEhNS9I1kE


For (c), it does not work:
https://www.evernote.com/l/AouT3Z-7v...Kph1eEhNS9I1kE

It seems to be that setup is the SAME for all three Google account aliases!

I've tried to play around making different Google aliases the "default" one, and the same result - it's only (c) that doesn't work.


Can anyone help out??

Thanks!
J

Last edited by jagomai : 5 Oct 2017 at 10:40 PM. Reason: Updating to reflect real problem (probably)
jagomai is offline   Reply With Quote