EmailDiscussions.com

EmailDiscussions.com (http://www.emaildiscussions.com/index.php)
-   FastMail Forum (http://www.emaildiscussions.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Rules Broken... Dec 5 2017 (http://www.emaildiscussions.com/showthread.php?t=73191)

andrearp 5 Dec 2017 05:05 PM

Rules Broken... Dec 5 2017
 
File-into-folder rules have been ignored for a few hours tonight (GMT+1), maybe 3am to 8am

I opened a support ticket.

So I came here, and found people complaining of slow performance, which I'm experiencing and I've been complaining for, too

BritTim 5 Dec 2017 05:28 PM

There is apparently a connection between rules generation and the slow performance issue. Bron is working on a solution. Your issue with rules not working is probably a symptom of a bug introduced during emergency fix attempts. Hopefully, both issues will be resolved within a few hours.

odedp 5 Dec 2017 11:25 PM

Quote:

Originally Posted by BritTim (Post 604648)
Hopefully, both issues will be resolved within a few hours.

A few hours??? :confused:
It's been weeks since complaints about slow performance started, and the issue hasn't been solved so far... :mad:

BritTim 6 Dec 2017 01:18 AM

Quote:

Originally Posted by odedp (Post 604649)
A few hours??? :confused:
It's been weeks since complaints about slow performance started, and the issue hasn't been solved so far... :mad:

Once convinced it was a general problem, I contacted Bron to get him involved. Unfortunately, the weekend has intervened, but I have confidence in Bron. I do not think resolution will take long.

odedp 6 Dec 2017 02:29 AM

Quote:

Originally Posted by BritTim (Post 604651)
Once convinced it was a general problem, I contacted Bron to get him involved. Unfortunately, the weekend has intervened, but I have confidence in Bron. I do not think resolution will take long.

Let's hope you're right! :)

zhak 12 Dec 2017 12:23 PM

Cannot edit rules that were previously working
 
I'm tagging on to this not very old thread rather than start a new one.

Starting tonight I cannot edit rules that were previously working. If I select to edit a rule, make any change or even do nothing, then click save, I get the dreaded "Please check this" popup on any line that begins with "A sieve condition" followed by manual sieve code. :(

Anyone else having this issue?

I opened a support ticket...

Jim

zhak 12 Dec 2017 01:15 PM

My rule editing issue has quickly been resolved
 
Apparently some maintenance work caused a minor temporary glitch that has now been fixed.

Thanks for the quick fix ! :)


All times are GMT +9. The time now is 04:01 PM.


Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy